Zeeland | OBK zout

Zondag 5 juni ben ik naar het Zeeuwse getogen om de volgende dag onderwatermodel te zijn voor Filip Staes. Filip doet mee met het Open Belgisch Kampioenschap, het OBK. Twee dagen achter elkaar moeten de fotografen onder water de prachtigste foto’s zien te maken waarmee zij zich kunnen verzekeren van een plaats op het Wereldkampioenschap Onderwaterfotografie, dat volgend jaar gaat plaatsvinden in Mexico!

Op zondag hebben we een duik gemaakt. Het zicht was echt heel erg slecht, ik heb weinig leuke foto’s gemaakt. Ik was al blij dat we elkaar niet kwijtraakten in die erwtensoep!

Maandag wedstrijddag! Focusssss, op tijd ergens staan, tussendoor even genieten van het zonnetje, en bovenal ook genieten van hetgeen ik onder water allemaal zag. Ik had zelf de eerste duik mijn macrolens meegenomen, de tweede duik was ik model en de derde duik ben ik halverwege het water uitgegaan omdat ik toch echt erg moe was, het zicht niet echt geweldig was en ik ook nog een heel stuk naar huis moest rijden. Het was wel een geslaagde dag.