Zeeland | 7 april 2017

Op 7 april ben ik naar Zeeland gereden om nog maar weer eens te oefenen voor het ONK, het Open Nederlands Kampioenschap Onderwaterfotografie. Daar heb ik me voor opgegeven en dan dient er natuurlijk wel geoefend te worden! Want meedoen aan een wedstrijd waar de beste onderwaterfotografen van Nederland en België aan mee doen, legt toch zacht gezegd een druk op mijn schouders…. Ik duik in verband met de afstand voornamelijk in zoet water en moet me wel een beetje bekwamen in de onderwaterwereld in het zoute wil ik enige kans van slagen hebben.

In mijn Mercedes past precies de volledige duikuitrusting voor 1 persoon. Camera en proviand bij de voorstoel en gaan! Enkele verbaasde blikken aan de waterkant wanneer ik mijn cabrio daar parkeer en de set ga optuigen met alle toeters en bellen die uit de achterbak komen! 🙂 En als tussen de duiken door mijn pak even moet drogen, hang ik alles op de voor handen zijnde achterklep en de spiegel van mijn buurman/buddy van die dag! 

Hieronder een kleine impressie van de oefenduik: