Vorige week een dag in een prachtige vogelhut doorgebracht. Wat heb ik genoten van de telelens die ik mocht lenen voor mijn toch al wat oude Nikon. Ik merkte dat ik qua licht/iso wat tekort kwam, maar gelukkig scheen de zon op veel momenten zodat de vogels goed uitgelicht konden worden. Ik heb bij een vorig vogelhutbezoek met regen en bewolking meer moeite gehad om er iets fatsoenlijks van te maken! Verder had ik mijn Olympus Pen bij me waar ik ook een 75-300mm bij heb, dus ik zat af en toe met 2 camera’s tegelijk te schieten!

Deze vogelhut is echt de moeite waard en ik was blij dat ik mee kon. Dat blijkt ook wel want de hut is vele dagen van het jaar volgeboekt. www.arjantroost.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Copyright