Tulpen uit Amsterdam!

Als de lente komt, dan breng ik jou…. tulpen uit Amsterdam! Zo’n bekend liedje en ik vind het nog steeds mooi. Ik moet er aan denken als ik aan de rand van het tulpenveld sta en de prachtige kleuren aanschouw en deze op de foto probeer te zetten. Niet in Amsterdam maar in de buurt van de Keukenhof.

Het is niet zo druk op de plek waar ik nu sta. Afgezien van een paar toeristen die worden teruggefloten omdat ze te ver het bollenveld inlopen en een paar mensen die net als ik de tulpen op de kiek willen zetten, is het rustig. Aan de overkant van het bollenveld zie ik de vele campers geparkeerd staan, allemaal op een rij zodat ze van het uitzicht kunnen genieten. De Keukenhof is net aan het sluiten en de file richting huis is lang, erg lang. Gelukkig rijden wij in tegengestelde richting en gaan we niet naar de Keukenhof maar naar een plek waar Jeroen nog eens wil gaan kijken.

Een eindeloze rij campers en heel veel tulpen!

Hoe zet je tulpen eens op een andere manier op de foto? Die gedachte gaat door mijn hoofd terwijl ik gebukt op de grond met mijn hoofd tussen een paar tulpen verdwijn om de zon en de tulpen op de foto te zetten.

Het is een ontspannende bezigheid en het praatje met de bollenboer daarna een gezellige afsluiter. Rustig aan zoeven we weer naar huis.

Hieronder een korte impressie: