Zaterdag 12 november was de jaarlijkse redactiedag van de NOB, dit keer in TODI by Sportoase in Beringen, Belgie.

Ik was door de NOB uitgenodigd om samen te komen met andere gelijkgestemden om te praten over de plannen van de NOB en hoe wij daar een bijdrage aan kunnen leveren. Tussen 2 duiken door werd tijdens een lekkere lunch door Dominique een presentatie gegeven en was er kans om even met elkaar bij te kletsen over van alles en nog wat.

Ik heb weer nieuwe mensen leren kennen en even bij kunnen praten met oude bekenden. Nieuwe ideeen borrelden op in mijn hoofd, een beetje zoals aan het einde van de tweede duik. Toen werd het bassin voorzien van een hele luchtbellenlaag om weer wat zuurstof in het water te pompen voor de talrijke vissen. Ik moet zeggen dat die zoetwater piranha’s steeds imposanter worden hoor! Ik “ken” ze al ettelijke jaren, maar ze worden alleen maar groter! Ze hebben het naar hun zin.

Zie hier bijvoorbeeld een artikel dat ik eerder schreef toen ik een onderwaterfotografieworkshop volgde bij Ron Offermans in Todi. Op mijn website zijn nog meer artikelen te vinden over Todi.

Duiken in Todi is voor mij altijd een feestje. Zoveel mooie vissen om me heen! We werden die dag gezegend met prachtige zonnestralen die door het water priemden en voor een sfeervolle ambiance zorgden. Rob Aarsen had met 4 mermaids afgesproken. En wat deden Marleen, Felicity, Lianne en Didi hun best in het 24 graden koude water! Ik heb genoten van de duiken.

Hieronder volgt een kleine impressie:

(mermaid in blauw en roze is Marleen, model in het wit is Felicity).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Copyright