Mijn portfolio in Onderwatersport

Mijn portfolio in de Onderwatersport!

Hoe mooi om de Onderwatersport van juni-juli uit de brievenbus te vissen en daarin mijn eigen portfolio te zien! Kleurrijke en gevarieerde foto’s wisselen elkaar af samen met een kort schrijven over de reden waarom ik duik en wat ik er zo mooi aan vind. En dat op wel 4 pagina’s van het blad van de NOB.

Eind vorig jaar werd ik, nadat ik een presentatie bij de OFFT (Onderwater Foto en Film Team) in Nieuwegein had gegeven, door de redacteur van Onderwatersport benaderd met de vraag of ik het leuk zou vinden om mijn portfolio tentoon te stellen in de Onderwatersport. Daar hoefde ik niet lang over na te denken natuurlijk. Want wat is er nou mooier om mijn foto’s in een duikblad te zien of ergens aan de muur te hebben hangen?

Het heeft even geduurd voordat het artikel geplaatst werd, maar hier is hij dan.

Vlak daarna kreeg ik nog een tweede verrassing! Ik was niet thuis maar ik kreeg een foto opgestuurd van een prachtige bos bloemen die voor mij in ontvangst was genomen. Afkomstig van Duikteam de Walvis. Heel attent!