Afgelopen zomer heb ik op een mooie zwoele zomeravond in juli, toen de versoepelingen wegens corona in gang waren, heerlijk kunnen genieten van de workshop Lightpainting onder leiding van Mike Muizenbelt. Wat een enthousiast persoon en samen met zijn vrouw (tevens model die avond) hebben ze mij een hele leuke avond bezorgd. Veel nieuwe indrukken opgedaan en ik waarschuw vast…. lightpainting of eigenlijk lightdrawing (creatief gebruik van licht) is verslavend!

Sinds ik de workshop heb gevolgd, ben ik regelmatig in de avond buiten te vinden. Helaas kan ik nog niet ver weg in verband met de avondklok, maar zodra daar versoepelingen in gaan plaatsvinden, heb ik mijn plan al klaarliggen!

In de tussentijd bekwaam ik me in het zo goed mogelijk uitoefenen van de cirkels en het gebruik van verschillende tubes en materialen om te kijken wat mij wel en niet bevalt. Zelf tubes fabriceren hoort daar ook bij. Ook hier is het lastig dat ik niet zomaar even naar een winkel toe kan gaan om zaken te bekijken maar afhankelijk ben van het internet. Toch gaat me dat niet verkeerd af en ik moet zeggen dat mijn creativiteit niet te stuiten is.

Hieronder een paar foto’s die ik sinds de workshop heb gemaakt.

Kijk voor meer foto’s bij mijn portfolio.

error: Copyright