Een tijdje geleden werd ik door een vriendin gevraagd of ik foto’s van haar wilde maken voor haar nieuwe website Lume Yoga. Dat leek me een leuke opdracht.

Sinds 2 jaar volg ik bij Anneliet, de eigenaresse, de yin yoga lessen en ik moet zeggen dat ze het fantastisch doet en dat ik het heerlijk vind. Tijdens de coronapandemie is Anneliet haar yogalessen ook online gaan geven. Dat was een super uitkomst voor mij.

Ik had nog niet eerder foto’s gemaakt voor een website. Samen met Anneliet heb ik besproken wat zij graag in beeld gebracht zou willen zien. Bovendien werd de studio waar Anneliet les geeft nog van een nieuwe lik verf voorzien dus ik ben na de make-over nog eens terug gegaan om opnieuw foto’s te maken.

Hieronder een compilatie van foto’s die ik gemaakt heb:

Neem gerust eens een kijkje op de website, Anneliet biedt verschillende lessen aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Copyright