Een tijdje geleden werd ik door een vriendin gevraagd of ik foto’s van haar wilde maken voor haar nieuwe website Lume Yoga. Dat leek me een leuke opdracht.

Sinds 2 jaar volg ik bij Anneliet, de eigenaresse, de yin yoga lessen. Dit doet ze fantastisch en ik vind het heerlijk. Tijdens de coronapandemie is Anneliet haar yogalessen ook online gaan geven. Daarmee kon ze toch haar lessen ten uitvoer brengen. Dat was een super uitkomst voor mij. Elke week probeer ik haar yin/yoga les online te volgen.

Aangezien ik nog niet eerder foto’s had gemaakt voor een website heb ik samen met Anneliet besproken wat zij graag in beeld gebracht zou willen zien. Bovendien werd de studio waar Anneliet les geeft nog van een nieuwe lik verf voorzien. Daardoor ben ik na de make-over nog eens terug gegaan om opnieuw foto’s te maken.

Hieronder een compilatie van foto’s die ik gemaakt heb:

Neem gerust eens een kijkje op de website, Anneliet biedt verschillende lessen aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Copyright