Egypte | Brayka Bay

In maart ben ik naar Brayka Bay Resort in Egypte geweest om even lekker een week niks te doen behalve duiken, eten, slapen, bijkletsen met vrienden en natuurlijk onderwaterfoto’s maken! Het was 4 jaar geleden dat ik Brayka had bezocht. Het voelde als thuis komen omdat het terrein voor mij zelf weinig veranderd was, afgezien van een mooie nieuwe pergola bij het strandtentje, de leiding bij het duikcentrum  en wat veranderingen in het All Inclusive concept. Een makkelijk concept maar soms lastig als je niet op gezette tijden te water gaat en dan bij het uit het water komen snakt naar een snack maar helaas net te laat bent… 

Het terrein zelf is prachtig. Een mooie baai met een schitterend huisrif, groene tuinen (vanaf vroeg in de ochtend staan ze de planten te bewateren en zijn ze onkruid aan het wieden), helaas een koud (onverwarmd) zwembad in dit jaargetijde, duikcentrum on site met goede service, lekkere hotelkamer en vriendelijke mensen.

Het weer was in onze week erg afwisselend. Harde wind en zelfs een anderhalve dag durende zandstorm zorgden voor slechter zicht, zowel boven als onder water. Een aparte gewaarwording. Gelukkig waren er onder water genoeg kleuren te vinden. Hieronder een kleine impressie:

Binnenkort volgen nog wat meer foto’s!