Afgelopen dinsdag gedoken bij Dreischor Gemaal. Bij aankomst was het mistig en deze zeemist trok heel langzaam op om vervolgens een waterig zonnetje door te laten. Het water was een schamele 10 graden. Gelukkig had ik mijn droogpak aan. Bij dit soort momenten ben ik blij dat ik deze heb!

Samen met Jeroen onder water. Het leven gaat daar ook in een winterslaap want het is rustig. Krabbetjes dribbelen over de bodem, ik zag een verdwaalde zeeappel op een oester zitten. Het gemaal was veel minder begroeid dan afgelopen zomer, toen ik daar ook een duik heb gemaakt. Maar toch zijn er kleuren te vinden onder het wateroppervlak, je moet alleen af en toe even omhoog kijken.

Na een uur kreeg ik het koud en daardoor ook de drang om heel nodig het droogpak uit te doen. Al glibberend en glijdend de stenen op met een touwtje in de ene hand als houvast en mijn andere hand vol met onderwatercamera en vinnen. Met een volle blaas de dijk nog over moeten klauteren, is ook een uitdaging. Ik wilde mijn droogpak graag droog houden! Dat is gelukt!

Voor mijn portfolio, klik hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Copyright